Junacon V 12.-13.4 Turku

Junacon V tulla puksuttaa tuttuun lokaatioon Turussa, eli vanhat sijaintitiedot pitävät paikkansa. Valitettavasti nämä sivut  ovat nousseet höyryveturiin, joten menee vielä tovi ennen kuin ne ovat laiturilla. 

Junacon V, the 5th improved edition will be held at the familiiar location at Turku. The old location information is still accurate. Unfortunately these pages have taken the steam train and it will take a while for them to arrive.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s