Junacon 2016 11.3. – 13.3

Järjestyksessä seitsemäs Junacon puksuttelee tuttuun tapaan Turussa. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään Sparkupin tiloissa, Tykistökatu 4. Lokaatio on mukavasti parin sadan metrin päästä Kupittaan asemalta, joten saapuminen muualta on helppoa.

Tapahtuman tarkempia yksityiskohtia arvotaan vielä, mutta huhujen mukaan tapahtuma saattaisi tänä vuonna olla peräti maksuton. Asioista tiedotellaan tällä sivustolla, kunhan vielä kadossa olevat yksityiskohdat on löydetty.

The seventh annual Junacon arrives to near vicinity of Kupittaa (Turku) train station. The event will be held at Sparkup located at Tykistökatu 4. The gritty details of the event have not yet arrived to the press but according to the rumors from a trusted source the event might be free of charge this year. The details will follow as soon as we know.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s